HOS: Ondernemend, inspirerend & verbindend!

Ondernemend netwerk

De Haarlemse Ondernemers Sociëteit (HOS) is de netwerkvereniging voor ondernemende mensen uit Haarlem en omgeving. Van zzp'er tot directeur, van MKB tot multinational, van advocaat tot aannemer: binnen HOS kom je ze allemaal tegen. Iedere man of vrouw met een ondernemende persoonlijkheid die zich graag laat inspireren door informele contacten is van harte welkom als lid van HOS!

Inspirerende contacten

Heel af en toe worden visitekaartjes uitgewisseld, maar het sociale aspect staat bij de HOS voorop. Daarom is er altijd een boeiende spreker en gaan we ook altijd samen borrelen, dineren of ontbijten. Er zijn vier à vijf bijeenkomsten per jaar, telkens op een andere bijzondere locatie in Haarlem en omgeving. Of het nu de spreker is die inspireert, de locatie of de mensen die je ontmoet: jouw aanwezigheid levert je altijd een positief gevoel op!

Onderwerpen die verbinden

We nodigen alleen gastsprekers uit die wat te vertellen hebben. Die ons verrassen, vermaken of aan het denken zetten. Bekende en minder bekende namen uit het bedrijfsleven, maar ook uit de wereld van cultuur, sport en televisie. Een willekeurige greep uit de sprekers van de afgelopen tijd: journalist Charles Groenhuijsen, ondernemer Annemarie van Gaal, advocaat Oscar Hammerstein, beurspresentator Willem Middelkoop, commentator Mart Smeets, arts-illusionist Victor Mids en ook presentator Jan Mulder traden op als gastspreker. 

Het bestuur

Voorzitter
Eugénie van den Haak
Grafisch ontwerper
www.honderdeneen.nl

eugenie@honderdeneen.nl

Secretaris
Niels Schotanus
Interim management - Organisatieadvies - Coaching & raadgeving
www.holgerssonpartnerinbusiness.com

niels.schotanus@holgerssonpartnerinbusiness.com

Penningmeester
Arjan van der Bij
Directeur Commercial Clients Haarlem ABN AMRO
www.abnamro.com

arjan.van.der.bij@nl.abnamro.com

Bestuurslid
Elmer Hogervorst
Belasting- en vermogensadviseur
www.hogervorstadvies.nl

info@hogervorstadvies.nl

Bestuurslid
Mayke Joustra
Makelaar
www.borghouts.nl

mj@borghouts.nl

Bestuurslid
Suzanne Roels
Klassiek zangeres
www.zangeres.net

suzanne@zangeres.net