Bijeenkomst november gecanceld

Update: 22 oktober 2020

Jammer, jammer, jammer. 

De ontzettend interessante bijeenkomst die op 17 november gepland stond met astronoom Marc Klein Wolt hebben wij - voor nu - uit de agenda gehaald. Ondanks de mogelijkheden die geboden worden voor bijeenkomsten in deze tijden van corona, willen wij onze verantwoordelijkheid pakken en nemen wij geen risico.  

Naast de inspirerende sprekers die wij iedere keer weer weten uit te nodigen, staat het sociale aspect voorop. Een lekker en uitgebreid diner en samen ongedwongen borrelen en bijpraten. En ondanks dat wij erg uitkeken naar het moment om iedereen weer te zien, is de gezondheid van onze leden belangrijker dan deze bijeenkomst. 

Wil je wel alvast meer weten over onze volgende spreker? Luister dan zeker naar de podcast 'De man en de maan': Een Nederlandse sterrenkundige gaat in zee met China om zijn grote droom waar te maken. Wat gebeurde er net na de oerknal? Voor het antwoord op die vraag moet astronoom Marc Klein Wolt naar de achterkant van de maan. Eén probleempje: daar is nog niemand geweest. Als hij in zee gaat met opkomende ruimtemacht China, blijkt samenwerken niet zonder risico. Documentairemaker Saar Slegers volgt hem tijdens zijn race tegen de klok en ziet hoe zijn wetenschappelijke droom langzaamaan verandert in een nachtmerrie.